Valitettavasti monien muiden kuorojen tapaan joudumme uusien koronarajoituksien vuoksi perumaan kaikki vuoden 2020 perinteiset joulukonserttimme. Mikäli ehdit ostaa lipun peruuntuneeseen konserttiin – ei hätää, vuoden 2020 liput käyvät sellaisinaan ensi vuoden 2021 konsertteihin!

Vahvistuneet konserttipäivät:
– Helsingin Vanha kirkko ti 7.12.2021
– Mikael Agricolan kirkko pe 10.12.2021
– Johanneksen kirkko la 18.12.2021

Temppeliaukion kirkon ja Kallion kirkon konserttipäivät vahvistetaan myöhemmin.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi voitte hakea lippurahojen palautusta osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

Koronasta huolimatta meillä on ilo tarjota kaikille jouluisen kuoromusiikin ystäville aiemmin syksyllä kuvattu Etäjoulukonserttimme! Tämä ainutlaatuinen jouluelämys on koettavissa 18.-27.12. ja se sopii nautittavaksi perheen kesken omalla kotisohvalla. Voit vaihtaa peruuntuneen konserttilippusi myös Ylioppilaskunnan Laulajien etäjoulukonserttiin olemalla yhteydessä Lippupisteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi (otsikoi viesti Lippuvaihto Ylioppilaskunnan Laulajat ja lisää viestiin yhteystietosi) tai puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-19, puhelun hinta 2€/min + pvm/mpm).

Joululahjat vielä hankkimatta?
YL:n joululevy Maa on niin kaunis tuo joulutunnelman koteihin maamme vanhimman suomenkielisen kuoron laulamana!

Maa on niin kaunis sisältää tuoretta materiaalia – oikeastaan koko ohjelmisto on rakennettu YL:n aikaisimmin levyttämättömien kappaleiden ympärille. Mukana on myös uusia sovituksia rakastetuimmista joululauluista, kuten Koristeissaan kiiltää kuusi ja Jouluyö, juhlayö”, kertoo YL:n taiteellinen johtaja Pasi Hyökki.

Perinteisempää osastoa edustavat solistien kanssa äänitetyt kappaleet. Levyllä kuullaan solisteina sopraano Tuuli Takalaa ja baritoni Aarne Pelkosta, jotka ehdottomasti kuuluvat Suomen eturivin laulajiin. Nyt ilmestyvä joululevy on suurimmaksi osaksi äänitetty YL:n joulukonsertissa, kynttilöin valaistussa Johanneksenkirkossa.

Osta levy YL:n joulukonsertista, Fugan verkkokaupasta tai hyvin varustetusta levykaupasta.

Isommat tilaukset, kuten firmojen sidosryhmälahjat: records(a)yl.fi