Tilaa YL tapahtumaasi

tilaa yl tapahtumaasi

Juhlan paikka? Tilaa YL:n kvartetti!


Ylioppilaskunnan Laulajien kvartetti on varma valinta – olipa kyseessä syntymäpäivät, häät, vuosijuhlat tai hautajaiset. YL-kvartetti soi komeasti myös yritysten ja yhdistysten tilaisuuksissa. Kvartettiesitys sopii sekä arvokkaaseen että rentoon juhlaan. Kvartetin sointia voidaan syventää tupla- tai triplamiehityksellä.

Ohjelmisto kattaa kansallisromanttiset ylioppilaslaulut, serenadit, viihdyttävät pop-hitit ja kuplivat juomalaulut. Erilaiset kausiohjelmistot soveltuvat mainiosti vaikkapa pikkujouluihin, valmistujaisiin tai rapujuhliin.

YL hoitaa kvartettikeikat yli 135 vuoden kokemuksella. Käytännön järjestelyt hoituvat varmoin ottein. Kvartettimestarimme auttaa kappalevalinnoissa ja ohjelman suunnittelussa. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan huomioimaan erityistoiveet ohjelmiston suhteen. YL-kvartetti saapuu paikalle täsmällisesti, eikä suurille esitysjärjestelyille, kuten äänentoistolle, ole yleensä tarvetta. Sanavalmiit laulajat hoitavat tarvittaessa juonnon suomeksi tai englanniksi.

Tee juhlastasi ikimuistoinen uljaan kvartettilaulun voimin!

Tilaukset ja kyselyt:

Kustaa Yli-Soini
Kvartettimestari
+358 40 729 8290
kvartetti@yl.fi

Tee juhlastasi ikimuistoinen uljaan kvartettilaulun sävelin!

YL:n A CAPPELLA KONSERTIT


Ylioppilaskunnan Laulajien a cappella ohjelmisto kattaa kansallisromanttiset klassikot Suomesta, mieskuorosuosikit maailmalta, uuden musiikin helmet ja viihteellisen ilottelun tangoista joikuihin. Ulottuvuuksia ohjelmistoon tuovat yhteisesiintymiset solistien ja soittajien kanssa. YL tekee teemaprojektiensa lisäksi vuosittain muutamia konserttimatkoja eri puolille Suomea sekä yhden tai kaksi ulkomaan kiertuetta. Joulukonsertit Helsingin kirkoissa huipentavat YL:n vuoden kierron. YL on kutsuttu konsertoimaan viime vuosina monille Suomen konserttilavoille ja maailman festivaaleille. Suomessa YL on tunnettu ja suosittu esiintyjä, joten ota rohkeasti yhteyttä kun haluat järjestää paikkakunnallasi mieleenpainuvan konserttielämyksen.

Edustustilaisuudet ja yritystapahtumat


Kun tarvitset komean laulutervehdyksen, taide-elämyksen, viihdyttävän musiikkinumeron tai ”sitä jotain erityistä Suomesta”, tilaa YL tapahtumaasi. Kuoro on kokenut ja kiitetty esiintyjä kongresseissa, merkittävissä yritystapahtumissa ja valtiollisissa vastaanotoissa ympäri vuoden, myös ulkomailla. Suuremman edustustilaisuuden rakentaminen monipuolisen kuorokonsertin ympärille on aina mieleenpainuva ja tasokas ratkaisu. Esimerkiksi joulun aikaan YL on tottunut järjestämään useampia täysimittaisia tilausjoulukonsertteja. Ota yhteyttä kun haluat nähdä komean frakkirivistön ja kuulla vaikuttavaa mieskuoroinstrumentin sointia tapahtumassasi. Autamme mielellämme käytännön järjestelyissä ja ohjelmistovalinnoissa.

Laaja ohjelmistomme mahdollistaa monipuoliset esiintymisvalmiudet. YL:n voi tilata esiintymään yksittäiseen konserttiin, yritystapahtumiin, julkisiin edustustilaisuuksiin, musiikkifestivaaleille tai mieskuoroksi sinfonisiin teoksiin.

Teokset sinfoniaorkesterille ja mieskuorolle


YL esittää säännöllisesti orkesterille ja kuorolle sävellettyjä teoksia eturivin sinfoniaorkesterien ja kapellimestarien kanssa. Erityisesti Sibeliuksen Kullervo -sinfonia ja muut mestarin orkesterisäestykselliset mieskuoroteokset ovat aina kuuluneet YL:n osaamiseen. Kuoro on esittänyt Kullervo -sinfoniaa aina Paavo Berglundin johtaman Bournemouthin sinfoniaorkesterin ensilevytyksestä alkaen mm. Leif Segerstamin Helsingin kaupunginorkesterin, Osmo Vänskän Minnesota Orchestran ja Esa-Pekka Salosen Los Angeles Philharmonicin kanssa. Kullervon tragediaa on laulettu mm. Glasgowssa, Singaporessa, Tokiossa, Mexico Cityssä ja Helsingin Senaatintorilla.

Lähivuosien orkesteriyhteistöihin ovat kuuluneet myös mm. Robert Kajanuksen Aino, Armas Launisin Aslak Hetta, Arnold Schönbergin Gurrelieder, Igor Stravinskyn Oidipus Rex, sekä Uljas Pulkkisin Neito -sinfonia, YL:n 125-vuotisjuhlien sävellystilaus sinfoniaorkesterille, kahdelle naissolistille ja mieskuorolle.

YL vastaanottaa mielellään yhteistyöehdotuksia sinfoniaorkestereilta ja konserttijärjestäjiltä, kun esitettävä ohjelmisto edellyttää täysikokoisen mieskuoron panosta.

Jarno Oikkonen, puheenjohtaja
050 332 6691
president@yl.fi

Ota yhteyttä