Suomen hallituksen linjaamat toimenpiteet COVID-19 -koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi vaikuttavat YL:n toimintaan:
”Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.–. Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.” (valtioneuvosto.fi)

Valtioneuvoston linjauksia seuraten Ylioppilaskunnan Laulajat on päättänyt perua kevään konsertit sekä keskeyttää harjoitustoimintansa ennalta määrittelemättömäksi ajaksi.

Näin ollen 4.4. Kansallisromantiikan klassikot -konsertti Vanhalla on peruttu. Lippupisteen (lippu.fi) kautta tilattujen lippujen rahojen palautusta voi hakea linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

26.4. Turun Mikaelin kirkon ja 3.5. Keski-Porin kirkon konsertin järjestelyistä vastaa EuraEvents (www.euraevents.fi). Konserttijärjestäjä ilmoittaa myöhemmin, miten kyseisten konserttien kanssa toimitaan.

Seuraamme tilannetta ja pyrimme järjestämään ainakin Helsingin konsertin vielä ensi syksynä – pysykää kuulolla!