Ylioppilaskunnan Laulajien Perinteiset joulukonsertit ovat kuuluneet jo vuosikymmeniä Suomen rakastetuimpiin jouluperinteisiin.

Nyt perinteinen jouluelämys on taltioitu Temppeliaukion kirkossa upeaksi konserttielokuvaksi. Nauti YL:n joulukonsertin ainutlaatuisesta tunnelmasta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa – missä päin maailmaa tahansa! 

Hanki lippusi nyt!

Luo joulun tunnelma kotiisi tai anna konserttilippu lahjaksi tärkeälle läheiselle. Lippukoodin Keikalla.fi -palvelussa julkaistavaan tallenteeseen voi käyttää itse tai niitä voi lähettää joululahjana. Lähetä koodilippu vaikkapa tutun joulukonserttiseurueesi jäsenille, vanhemmillesi mökkitien päähän tai ulkomailla asuvalle ystävällesi.

Voit katsoa tallenteen omalla lipullasa niin monta kertaa kuin haluat 18.-27.12.2020 välisenä aikana.

Kynttilät, jouluiset herkut ja lämmin glögi täydentävät omalla kotisohvalla järjestetyn joulukonsertin. 

Konsertin ohjelmistossa on parhaita joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin. YL:n mukana esiintyvät Helsingin Juniorijouset sekä lapsikuorolaisten lauluyhtye. Konsertin johtaa Pasi Hyökki ja sen kesto on n. 50 min.

Elokuvamaisesta taltionnista on yhdessä kuvaustiiminsä kanssa vastannut Pohjois-Karjala-musiikkivideommekin ohjannut Heikki Slåen. Upean äänimaailman on toteuttanut Ilkka Herkman

Tallenne on katsottavissa Keikalla.fi -palvelussa 18.12. klo 19.00 – 27.12.2020 klo 23:59. Katseluoikeuksia voi ostaa Lippupisteen sivuilta jo nyt aina 26.12.2020 klo 23:59 asti.

Konserttitallennetta seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla. Konserttitallennetta ei voi ladata omalle koneelle.

Lisätiedot: www.keikalla.fi/ukk

Liput myynnissä nyt!