Vuonna 2016 ensimmäisen kerran esitetty Tarina-kokonaisuus palaa taas ohjelmistoomme ja aloittaa paitsi kuoromme syyskauden 2022, myös Kuoromusiikin kausikonsertit, joka on uusi viikottainen konserttisarja täynnä toinen toistaan upeampia kuoroiltoja.

YL:n Tarina vie kuulijat matkalle suomalaisen kuoromusiikin alkuajoista aina näihin päiviin saakka. Vanhimpana suomenkielisenä kuorona YL on ollut ensimmäisten joukossa mukana rakentamassa maamme ainutlaatuista kuorokulttuuria. Kuulemme mm. tunnetuimpien kansallisromantikkojen Sibeliuksen, Kuulan, Madetojan ja Palmgrenin sekä modernistien Bergmanin ja Rautavaaran merkityksellisiä teoksia. Samalla koemme toisen maailmansodan jälkeisen kulttuurisen murroksen ja sen seuraukset kuoromusiikille. Tarinaa kertoo YL:n taiteellinen johtaja Pasi Hyökki.

Konsertti torstaina 1.9. klo 19.00 Ritarihuoneella (Ritarikatu 1)

Osta liput konserttiin.

Yksittäisiä lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Käyttämättä jääneet kausikorttipaikat myydään ovelta ennen konserttia.

Konsertti on osa Kuoromusiikin kausikonsertteja eli yleisön on mahdollista ostaa myös kausikortti, jolla pääsee tämän konsertin lisäksi muihin sarjan konsertteihin syksyn aikana. Lisätietoa kausikorteista Kuoromusiikin kausikonserttien kotisivuilta. Suoraan kausikorttiostoksille pääset tästä.