Miltä YL:n loppuvuosi 2020 näyttää?
Syksy on ollut kaikille haastavaa aikaa ja epävarmuutta on ollut ilmassa koko ajan. Olemme YL:ssä seuranneet muuttuvaa tilannetta tarkasti ja mukautuneet tarpeen mukaan, jotta pystyisimme sekä tuomaan iloa ja musiikkielämyksiä kuulijoillemme että itse jatkamaan rakkaan harrastuksen parissa. Vaikeasta tilanteesta huolimatta meillä on edelleen kova tahto tuoda mieskuoromusiikkia ja erityisesti joulukonserttien tunnelmaa kaikkien halukkaiden korviin.

YL:n perinteiset joulukonsertit
Valitettavasti monien muiden kuorojen tapaan joudumme uusien koronarajoituksien vuoksi perumaan kaikki perinteiset joulukonserttimme.

Meillä on kuitenkin ilo tarjota kaikille jouluisen kuoromusiikin ystäville aiemmin syksyllä kuvattu Etäjoulukonserttimme, jonka liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Perinteisiin konsertteihin lipun ostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä lippujen perumista tai mahdollista vaihtoa varten.

YL:n etäjoulu
Syksyn edetessä olemme kokeneet yhä tärkeämmäksi mahdollistaa joulukonserttielämys myös niille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikan päälle konsertteihin. Etäjoulumme on media-alan ammattilaisten kanssa luotu ainutlaatuinen taltiointi, joka sopii niin perheen kanssa kotisohvalla nautittavaksi kuin vaikka annettavaksi lahjaksi tärkeälle läheiselle.

Etäjoulun liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä. Tämä ainutlaatuinen jouluelämys on koettavissa 18.-27.12. ja se sopii nautittavaksi perheen kesken omalla kotisohvalla tai lahjaksi tärkeälle läheiselle. Hanki lippusi täältä!

EtäYLtamat
Jo perinteeksi muodostunut eli kolmatta kertaa järjestettävä kevyen musiikin YLtamat on myös muuttanut muotoaan etävirtuaalizoomskypelivestriimitallenneversioksi. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että juontajien vitsit eivät ole parantuneet lainkaan ja kappalevalinnat ovat samaa hömppää kuin ennenkin. Tämä YLivertainen elämys saa ensiesityksensä perjantaina Facebookissa 27.11. klo 19. (tai joskus muulloin, mikäli ATK-henget eivät ole puolellamme). Emme peri etähassuttelumme seuraamisesta pääsymaksua, mutta toivomme yleisön osallistuvan keräykseemme Mieli ry:n toiminnan tukemiseksi.

Itsenäisyyspäivä
YL:llä on kunnia olla mukana juhlistamassa maamme itsenäisyyttä osana tähän poikkeukselliseen aikaan sovellettua virallista ohjelmaa. Tule mukaan seuraamaan minkälaisissa tunnelmissa koko kansan yhteistä juhlaa tänä vuonna vietetään!