Ylioppilaskunnan Laulajien perinteiset joulukonsertit kuuluvat Helsingin rakastetuimpiin jouluperinteisiin. Lähde nauttimaan ainutlaatuisen tunnelmallisesta konsertista yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

YL:n joulukonsertit ovat tuhansille helsinkiläisille tärkeä osa joulunviettoa. Frakkipukuiset laulajat toivottavat yleisön tervetulleeksi jo ovella, ja arjen kiireet unohtuvat hämärässä kirkkosalissa. Ohjelmistossa on parhaita joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin. Konsertin johtaa Pasi Hyökki.

Liput myynnissä osoitteessa Lippu.fi!

*Poikkeusolojen vuoksi tänä vuonna konsertit toteutetaan normaalia pienemmillä yleisömäärillä (noin 1/3 kirkkojen täyttökapasiteetista) ja viranomaissuosituksia noudattaen, jotta voimme taata kaikille turvallisen konserttielämyksen.

Joulukonsertit
8.12. klo 20:30 Helsingin Vanha kirkko *PERUTTU*
15.12. klo 18:30 & 21:00 Temppeliaukion kirkko
17.12. klo 18:30 & 21:00 Kallion kirkko
18.12. klo 18:30 & 21:00 Mikael Agricolan kirkko *PERUTTU*
(Lipunmyynti Mikael Agricolan kirkon konsertteihin alkaa 21.9. klo 09)
19.12. klo 15:00, 18:00 & 21:00 Johanneksenkirkko

Joululahjat vielä hankkimatta?
YL:n joululevy Maa on niin kaunis tuo joulutunnelman koteihin maamme vanhimman suomenkielisen kuoron laulamana!

Maa on niin kaunis sisältää tuoretta materiaalia – oikeastaan koko ohjelmisto on rakennettu YL:n aikaisimmin levyttämättömien kappaleiden ympärille. Mukana on myös uusia sovituksia rakastetuimmista joululauluista, kuten Koristeissaan kiiltää kuusi ja Jouluyö, juhlayö”, kertoo YL:n taiteellinen johtaja Pasi Hyökki.

Perinteisempää osastoa edustavat solistien kanssa äänitetyt kappaleet. Levyllä kuullaan solisteina sopraano Tuuli Takalaa ja baritoni Aarne Pelkosta, jotka ehdottomasti kuuluvat Suomen eturivin laulajiin. Nyt ilmestyvä joululevy on suurimmaksi osaksi äänitetty YL:n joulukonsertissa, kynttilöin valaistussa Johanneksenkirkossa.

Osta levy YL:n joulukonsertista, Fugan verkkokaupasta tai hyvin varustetusta levykaupasta.

Isommat tilaukset, kuten firmojen sidosryhmälahjat: records(a)yl.fi