Valitettavasti monien muiden kuorojen tapaan joudumme uusien koronarajoituksien vuoksi perumaan kaikki perinteiset joulukonserttimme.

Meillä on kuitenkin ilo tarjota kaikille jouluisen kuoromusiikin ystäville aiemmin syksyllä kuvattu Etäjoulukonserttimme, jonka liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä. Tämä ainutlaatuinen jouluelämys on koettavissa 18.-27.12. ja se sopii nautittavaksi perheen kesken omalla kotisohvalla tai lahjaksi tärkeälle läheiselle. Etäjoulukonsertin liput täältä!

Perinteisiin konsertteihin lipun ostaneisiin tullaan olemaan yhteydessä lippujen perumista tai mahdollista vaihtoa varten.

Joululahjat vielä hankkimatta?
YL:n joululevy Maa on niin kaunis tuo joulutunnelman koteihin maamme vanhimman suomenkielisen kuoron laulamana!

Maa on niin kaunis sisältää tuoretta materiaalia – oikeastaan koko ohjelmisto on rakennettu YL:n aikaisimmin levyttämättömien kappaleiden ympärille. Mukana on myös uusia sovituksia rakastetuimmista joululauluista, kuten Koristeissaan kiiltää kuusi ja Jouluyö, juhlayö”, kertoo YL:n taiteellinen johtaja Pasi Hyökki.

Perinteisempää osastoa edustavat solistien kanssa äänitetyt kappaleet. Levyllä kuullaan solisteina sopraano Tuuli Takalaa ja baritoni Aarne Pelkosta, jotka ehdottomasti kuuluvat Suomen eturivin laulajiin. Nyt ilmestyvä joululevy on suurimmaksi osaksi äänitetty YL:n joulukonsertissa, kynttilöin valaistussa Johanneksenkirkossa.

Osta levy YL:n joulukonsertista, Fugan verkkokaupasta tai hyvin varustetusta levykaupasta.

Isommat tilaukset, kuten firmojen sidosryhmälahjat: records(a)yl.fi