YL:ssä perinteikkyys ja kunnianhimoinen musiikin tekeminen yhdistyvät tavalla, joka mahdollistaa kuorolaisille ainutlaatuisia kokemuksia lauluharrastuksen parissa.

Kuorossamme pääset toteuttamaan itseäsi upeassa ja lämminhenkisessä yhteisössä sekä olemaan osa suomalaisen kulttuurin elävää historiaa. Oli sitten kyse kansallisromantiikan ajan säveltäjien sielunmaiseman tulkitsemisesta, viihdehittien svengaavista kuorosovituksista tai modernin kuoromusiikin terävimmästä kärjestä, YL:ssä musiikilliset haasteet otetaan vastaan yhdessä ja intohimolla. 

Liittymällä kuoroon nyt sinulla on heti ensi vuonna edessäsi paitsi upeita konsertteja, myös kuorohenkeä aivan erityisellä tavalla nostattavia juhlia, sillä vuonna 2023 YL täyttää 140 vuotta!

Tee elämäsi päätös, hae kuoroon!

Pääsykokeet järjestetään tiistaina 13.9.2022 Vanhalla Ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3). 

Hakijat osallistuvat ensin kuoron normaaleihin treeneihin, jotka alkavat klo 17.45. Varsinainen pääsykoeosuus pidetään treenien toisella puoliajalla. Aikaa kannattaa varata noin 21.30 asti. 

Kokeita varten hakijoiden tulee varautua esittämään vapaavalintainen säestyksetön kappale. Ilmoittautuneille lähetetään vielä tarkempia ohjeita ennen pääsykoepäivää. 

Haemme ensisijaisesti noin 18-30-vuotiaita laulajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan ja kehittymään kuoron tiukassa treeni- ja keikkatahdissa. Ikärajasta voidaan joustaa, mikäli hakijalta löytyy valmiiksi erittäin vahvaa laulutaustaa ja musiikillista osaamista.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä.