Syysiltojen hämärtyessä ajatukset suuntautuvat jo jouluun. Ylioppilaskunnan Laulajien perinteiset joulukonsertit kuuluvat Helsingin rakastetuimpiin jouluperinteisiin. Lähde nauttimaan ainutlaatuisen tunnelmallisesta konsertista yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

YL:n joulukonsertit ovat tuhansille helsinkiläisille tärkeä osa joulunviettoa. Frakkipukuiset laulajat toivottavat yleisön tervetulleeksi jo ovella, ja arjen kiireet unohtuvat hämärässä kirkkosalissa. Ohjelmistossa on parhaita joululauluja perinteisin ja raikkain sovituksin. Vierailevina tähtinä konsertissa kuullaan Tapiolan kuoron taitavista laulajista kootun lauluyhtyeen lapsia. Urkumusiikista vastaa perinteiseen tapaan urkutaiteilija Ville Urponen. Konsertin johtaa Pasi Hyökki.

Virittäydy joulun tunnelmaan YL:n perinteisessä joulukonsertissa!

Konsertit

Temppeliaukion kirkko 7.12.
Klo 18.30 (loppuunmyyty) ja 21

Kallion kirkko 9.12.
Klo 16 ja 18.30

Vanha kirkko 11.12.
Klo 20.30

Agricolan kirkko 13.12.
Klo 20.30

Johanneksenkirkko 15.12.
Klo 15, 18.30 ja 21

Liput osoitteesta Lippu.fi

 

Joululahjat vielä hankkimatta? YL:n joululevy Maa on niin kaunis tuo joulutunnelman koteihin maamme vanhimman suomenkielisen kuoron laulamana!

Maa on niin kaunis sisältää tuoretta materiaalia – oikeastaan koko ohjelmisto on rakennettu YL:n aikaisimmin levyttämättömien kappaleiden ympärille. Mukana on myös uusia sovituksia rakastetuimmista joululauluista, kuten Koristeissaan kiiltää kuusi ja Jouluyö, juhlayö”, kertoo YL:n taiteellinen johtaja Pasi Hyökki.

Perinteisempää osastoa edustavat solistien kanssa äänitetyt kappaleet. Levyllä kuullaan solisteina sopraano Tuuli Takalaa ja baritoni Aarne Pelkosta, jotka ehdottomasti kuuluvat Suomen eturivin laulajiin. Nyt ilmestyvä joululevy on suurimmaksi osaksi äänitetty YL:n joulukonsertissa, kynttilöin valaistussa Johanneksenkirkossa.

Osta levy YL:n joulukonsertista, Fugan verkkokaupasta tai hyvin varustetusta levykaupasta.

Isommat tilaukset, kuten firmojen sidosryhmälahjat: records(a)yl.fi